Despre noi


Istoric


Predăm succesul

Predăm un stil de viață sănătos și bucuria de a socializa pe terenul de fotbal. Predăm abilitățile de a lucra în echipă pentru obiective comune și ambiția de a le atinge. Predăm mișcare, coordonare, condiție fizică, motricitate. Predăm determinare, unitate, poftă de reușită. Predăm ceea ce credem că sunt ingredientele necesare pentru a atinge succesul. În fotbal, dar și în viață. Din 2004.

De la începuturi

Făcând asta zi de zi, de ani de zile, am descoperit constant și descoperim în continuare talentele fotbalului de mâine. Încă de la începuturi, la înființare, când sub culorile roș-albe ale ACS Kinder evoluau 50 de copii.

Până la saltul spre jucători profesioniști

Coborâm până la vârsta de 5 ani în căutarea copiilor talentați, băieți și fete ai căror părinți înțeleg importanța sportului în dezvoltarea armonioasă a adulților de mâine. Făcând asta într-un cadru organizat, cu profesori empatici și competenți, cu toate calificările și atestările la zi, am reușit constant să descoperim tineri care în jurul vârstei de 18 ani au făcut saltul spre o echipă de seniori, devenind jucători profesioniști.


Bază sportivă proprie


Suntem printre puținele cluburi din zonă care deține o bază sportivă proprie, cu teren de fotbal cu gazon natural, de dimensiuni normale, la care se adaugă terenuri sintetice, vestiare și anexele necesare pentru pregătirea sportivă.

De asemenea, închiriem terenuri de fotbal din Tîrgu-Mureș pentru ca derularea antrenamentelor să presupună efort minim din partea părinților.

Baza ACS Kinder din Sângeorgiu de Mureș

• Teren cu gazon natural de dimensiuni standard 100 x 65m
• Teren cu gazon natural 40 x 40m cu nocturnă
• Teren de fotbal cu gazon sintetic 40 x 20m cu nocturnă
• Teren de fotbal cu gazon sintetic 30 x 12m, cu mantinelă pe margini, special pregătit pentru exersarea loviturii cu mingea, trasat și pentru tenis cu piciorul
• Sală de forță cu aparatura necesară pregătirii fizice și o sală de recuperare
• 3 vestiare pentru sportivi cu toalete și dușuri
• Vestiar pentru arbitri
• Toalete pentru public

Rezultate

Credem că succesul stă în dezvoltarea sportivilor noștri mai presus de orice. Ne mândrim cu miile de sportivi cărora le-am transmis abilitățile și valorile necesare atât în fotbalul de performanță, cât și în viața de zi cu zi. Chiar dacă nu toți au ajuns sportivi profesioniști, cu siguranță s-au dezvoltat în adulți mai sănătoși, mai educați, mai bine pregătiți pentru viață. Cu toate acestea, ne mândrim și cu rezultatele din competițiile la care am participat de-a lungul timpului.45+

Peste 45 de titluri de campioni ai județului Mureș, la diferite categorii de vârstă
18

Turnee zonale câștigate de grupele noastre
5

Semifinale naționale disputate
2

Finale mici naționale disputate


Sportivi

Realizările oricărui centru de copii și juniori se reflectă în jucătorii profesioniști descoperiți și formați. Ne bucurăm de încrederea și colaborarea cu una din cele mai galonate echipe de fotbal din România – FC steaua București. În baza unei colaborări care datează din 2008, sportivi antrenați de noi ajung să joace la cel mai înalt nivel din țară. Unii au plecat la Steaua, alții la alte cluburi profesioniste:


Cristian Pușcaș

Transferat în 2008 la Steaua București

Greu Razvan

Transferat în 2010 la U Cluj

Fulop Lorand

Transferat în 2012 la Ardealul Cluj

Andrei Ludușan

Transferat în 2009 la Steaua București

Bucur Sebastian

Transferat în 2011 la Dinamo București

Alexandru Roșca

Transferat în 2012 la Ardealul Cluj

Kovacs Lorant

Transferat în 2009 la Ardealul Cluj

Nagy Zsolt

Transferat în 2011 la U Cluj

Marcel Chiorean

Transferat în 2013 la FC Vaslui