70088610_905147769857156_1469303879555350528_n-1280x854.jpg

Cupa Kinder 2021 debutează joi, 2 septembrie, la Târgu Mureș

Emoții pentru mii de copii și părinți. Aproximativ 100 de echipe din mai multe județe ale țării participă la a paisprezecea ediție a Cupei Kinder la fotbal juvenil, unul din cele mai mari turnee de acest fel din România. Competiția se va desfășura defalcat:

  • în 2-3 septembrie categoriile de vârstă 2009, 2011, 2013
  • în 8-9 septembrie copiii născuți în anii 2010, 2012, 2014

Meciurile vor avea loc pe terenurile sintetice de la bazele sportive Transil Târgu-Mureș și Apollo Sîngeorgiu de Mureș – de la 8 dimineața la 8 seara în prima zi de turneu, respectiv de la 8 dimineața la ora 16 după-amiaza în cea de a doua zi. Au fost 16 locuri disponibile pe fiecare categorie, fiecare echipă urmând a avea numai în prima zi câte 7 meciuri. De altfel, sistemul de joc este preluat din fotbalul din vest, durata partidelor fiind mai scurtă pentru a putea permite echipelor să întâlnească adversari cât mai mulți.

100 de echipe luptă pentru trofee

Au confirmat prezența 96 de echipe de la următoarele cluburi: CFR Cluj, FC Universitatea Craiova, Interstar Sibiu, Tâmpa Kids Brașov, Aerostar Bacău, LPS Aripi Pitești, Transilvania Bistrița, CSC Ghiroda, Colțea Brașov, Academia U-Luceafărul Cluj, Școala de Fotbal Liviu Antal Sighișoara, CSS Reghin, ACS Târgu Mureș, Forex Brașov, Școala de Fotbal Dan Matei Cluj-Napoca, Academica Transilvania Târgu Mureș, Atletic Kids Gurghiu, Viitorul Cluj, Viitorul Ungheni Cristești, Minerul Baia Mare, Avântul Reghin, ACS Târnava Mică Sângeorgiu de Pădure, Best Kids Reghin, Celta Academy Brașov, MSE Târgu Mureș, U Evolution Cluj și gazdele de la ACS Kinder Sîngeorgiu de Mureș.

Megapremieră! Toate meciurile vor fi live, pe facebook!

Pe lângă premiile pentru primele trei locuri, constând în medalii și cupe, golgheterii celor 6 categorii vor primi trofeul pentru cel mai bun marcator și un premiu special din partea organizatorilor. De asemenea, o adevărată infrastructură va fi pusă în funcțiune pe durata turneului. În premieră pentru competiție, meciurile se vor transmite live, pe pagina de Facebook a clubului gazdă (ACS Kinder SG. MUREȘ pagina oficiala | Facebook), pentru ca cei de acasă să poată urmări evoluția puștilor în timp real, iar echipele vor avea posibilitatea să-și achiziționeze poze de grup de la turneu, printate, ca să aibă o amintire de la eveniment.
O zonă de relaxare cu mâncare și băuturi răcoritoare va fi amenajată în apropierea terenurilor, pentru ca în timpii dintre meciuri, micii sportivi și părinții să aibă parte de tot confortul necesar. Ca în fiecare an, ne dorim ca fair-play-ul să domine competiția și voia bună să ne însoțească pe tot parcursul evenimentului. Mult succes tuturor echipelor!

ACS kinder